Pivný festival pivo
Pivný festival koncerty
Pivný festival jedlo
Pivný festival program

 

Prešovský pivný festival ako súčasť prešovského leta, stal sa miestom stretávania sa priateľov a známych nielen zo Slovenska. Priaznivcom zlatistého moku prinášame každoročne cca 100 druhov pív, okrem klasických pív od domácich aj zahraničných pivovarov čapujeme počas  festivalu aj veľa špeciálov, remeselných pív, ochutených ciderov či nealko pív pre všetky vekové kategórie, pre ženy aj mužov, starých aj mladých. Návštevníci už tretí rok vyžívajú bezhotovostný platobný systém, kde si pri vstupe nabijú čip na vybranú sumu a v rámci celého areálu Pivného festivalu platia za pivo a jedlo a pochutiny jednoduchým priložením čipu ( na náramku) k mobilnému zariadeniu, ktorý má každý výčapník aj predajca v stánku s jedlom.

Každý rok je pre návštevníkov pripravený bohatý sprievodný program, pričom celý festival je situovaný v prekrásnom prírodnom prostredí priamo v centre obytnej zóny mesta Prešov a ponúka návštevníkov parkovacie kapacity priamo pred vchodom do areálu festivalu.

 

 

Galéria

Leto s PIVOM

Všetkých priaznivcov piva pozývame na letnú terasu „Pivárne pri trati“ a priľahlé plochy,

kde sa v termíne od  27. júla do 20.augusta 2023  bude  vo veľkoplošných stanoch čapovať  vyše 50 druhov piva.

K pivu nebudú chýbať grilované špeciality a obvyklé pochutiny a počas víkendov Vám posedenie na terase  spestríme sprievodným programom, o ktorom Vás budeme priebežne informovať na našej stránke a  na FCB.

Počas „Leta s PIVOM“ sa vo všetkých stánkoch, ako aj v Pivárni bude platiť bezhotovostne za jedlo, nápoje a jedlo použitím nabitých čipov, tak ako ste si u nás už po minulé roky zvykli. Platiť budú aj čipy, ktoré už máte zakúpené a ktoré nie sú poškodené. Novinkou je možnosť nabitia čipu platobnou kartou.

Zostatok na čipe sa navracia, ale samotný čip je prenosný a zostatok na čipe si viete skontrolovať  u výčapníkov, ako aj priamo vo Vašom mobile:

NFCtron - YouTube

stiahnite si free aplikáciu NFCtron a priložením čipu k mobilu získate prehľad o uskutočnených nákupoch, ako aj zostatok hotovosti na čipe.

Tak teda „NA ZDRAVIE“!!!

 

Všetky informácie a novinky sledujte na našom FCB a INSTAGRAME!

 

Na stiahnutie

Galéria

Pivovary

Partneri

Generálny reklamný partner

 

Kontakt

4 SPORT s.r.o.
Jazdecká 1/A (2.poschodie)
080 01 Prešov
Slovenská republika
budova bowlingu
Pracovná doba
Pondelok-Piatok: 9:00 - 17:00
Sobota: ZATVORENÉ
NEDEĽA: ZATVORENÉ
Kontaktné údaje
Kontaktná osoba: Daniela Basalová
0905 451 866
redea@nextra.sk